Kjøkkensjef/Kokk

Jotunheimen Fjellstue ligger i Bøverdalen i Lom kommune ved porten til Jotunheimen. Vi har 34 senger fordelt på 18 rom, restaurant med 40 sitteplasser, kafeteria og møterom. Vi har gjennom flere år med dyktige kokker fått et godt kjøkken som vi ønsker å holde vedlike og videreutvikle.

Vi søker kokk/kjøkkensjef som vil skape gode smakfulle opplevelser i Jotunheimen for gjestene våre.

Arbeidsoppgaver

  • Forberede 3-retters meny til våre gjester som serveres kl. 20:00

  • Velge ut viner etter dagens meny sammen med restauranten

  • Presentasjon av meny og drikke når gjestene har kommet

  • Menyplanlegging for kafé i sommermånedene

  • Rydding og oppvask under og etter endt service

  • Generelt renhold iht til renholdsplan

  • Varebestilling via www.horecainnkjop.no

  • Kontroll på varekost og svinn

  • Oppfølging av IK-mat

Arbeidstid

Helgevirksomhet i mai, og fra midten av august til medio oktober. I perioden mellom er det åpent hver dag. Det kan også tilkomme noe mer midtuke ved forespørsel.

Arbeidstid etter avtale.

Kvalifikasjoner

  • Erfaring med produksjon av retter på høyt nivå

  • God kunnskap om råvarer og bruk av disse

  • Kjennskap til IK-mat og varekontroll, herunder varekost

Vi tilbyr:

  • Lønn etter avtale.

  • Bomuligheter på stedet for den som måtte ha behov for det.

  • Mulighet for helårsjobb gjennom samarbeidsparter i Hafjell på vinterstid.

Søknadsfrist og kontaktinfo

Søknadsfrist: 01. 04. 2025.

Kontaktinfo: Sendes på mail ole.ragnar.repp@jotunheimen-fjellstue.no med referanser.

For spørsmål, kan vi også kontaktes på telefon +47 932 71 421.

Amanda Sotberg